Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

" KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12
TEMAT: " KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE
" KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE 2 mies., 3 tygodni(e) temu Oklaski: 7
Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie :-)POWODZENIA
REGULAMIN
Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs „ Ufamy Naturze", zwany dalej „Konkursem”. Przedmiotem Konkursu jest wybór najoryginalniejszego i najzabawniejszego, opisującego korzyści ze stosowania wybranego suplementu diety. Konkurs odbywa się w profilu Ufamy naturze w serwisie Facebook.com.
§ 2

Organizatorem Konkursu jest Greytree, spółka jawna z siedzibą w Warszawie, przy ul. Konstancińskiej 5a/20 („Organ...izator Konkursu”). Fundatorem nagród w Konkursie - suplementów - S.P.R.P. GAL L.P.M.Ł. Marek s.j.
§ 3

Konkurs jest organizowany na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, na stronie serwisu Facebook.com dla użytkowników tego serwisu, którzy są fanami, bądź określą się jako fani profilu Ufamy Naturze w serwisie Facebook.com do dnia 20-12-2011.
§ 4

Konkurs trwa od 25-11-2011 do 20-12-2011
II. UCZESTNICY KONKURSU
§ 5

Uczestnikami Konkursu mogą być osoby pełnoletnie, które są fanami profilu Ufamy Naturze i na Facebooku i zamieszczą w wyznaczonym miejscu krótki tekst (maksymalnie 1250 znaków), opisujący jeden z suplementów diety firmy GAL.
§ 6

Uczestnikami Konkursu nie mogą być pracownicy ani osoby pozostające w stosunku zlecenia lub w innym stosunku prawnym, do którego stosuje się przepisy o zleceniu z Organizatorem Konkursu oraz członkowie rodzin wskazanych osób, do drugiego stopnia pokrewieństwa.
§ 7

Administratorem danych osobowych uczestników Konkursu jest Organizator. Dane osobowe przekazane Organizatorowi przez wyłonionych laureatów Konkursu będą przetwarzane w celu realizacji Konkursu. Dane osobowe mogą być także przetwarzane, gdy jest to niezbędne dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów administratora danych. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak ich nie podanie uniemożliwi laureatom otrzymanie nagród.
III. ZASADY I PRZEBIEG KONKURSU
§ 8
1. Nad prawidłowym przebiegiem Konkursu i przyznaniem nagród czuwają Osoby Odpowiedzialne powołane przez Organizatora.
2. Konkurs składa się z jednego etapu.
3. Wybór najlepszego tekstu Konkursowego zostanie dokonany na podstawie sposobu w jakim tekst zostanie napisane (liczy się wartość merytoryczna oraz stylistyczna).
§ 9
1. Aby przystąpić do Konkursu należy:
• mieć status fana profilu Ufamy Naturze na Facebooku
• zapoznać się z Regulaminem Konkursu, który znajduje się na stronie: www.miastokobiet.net.pl i
• zamieścić w wyznaczonym miejscu tekst (maksymalnie 1250 znaków) nawiązujący do tematu Konkursu.
2. Dostęp do zamieszczania tekstów konkursowych mają tylko fani Ufamy Naturze na Facebooku.
3. Zgłoszony do Konkursu tekst może mieć maksymalnie 1250 znaków i nie może zawierać linków, zwrotów uznanych za niecenzuralne ani w żaden sposób reklamować produktów bądź usług komercyjnych.
4. Konkurs jest moderowany. Każdy zgłoszony do Konkursu tekst, aby wziąć udział w rywalizacji, musi zostać zaakceptowany przez moderatorów. Wszystkie zgłoszone teksty Konkursowe, które uzyskają akceptację moderatorów, zostaną opublikowane w aplikacji konkursowej. Zgłoszenie tekstu nie jest jednoznaczne z przyjęciem go do Konkursu.
5. Celem postawionym przed uczestnikami Konkursu jest stworzenie zabawnego i oryginalnego, krótkiego tekstu, który opisuje jeden z suplementów diety będącego nagrodą w konkursie.. Sposób ujęcia tematu, stylistyka i gatunek wypowiedzi są dowolne.
6. W Konkursie nagrodzimy najciekawsze i najbardziej pomysłowe teksty.
7. Warunkiem udziału w Konkursie jest zamieszczenie tekstu Konkursowego w aplikacji konkursowej w terminie od 25-11-2011 r. od godz. 12.30 do 20.12. 2011 r., do godziny 12:30 i jego akceptacja przez moderatorów.
8. Każdy z uczestników Konkursu może zamieścić tylko jeden tekst konkursowy o maksymalnej liczbie znaków 1250.
9. Zgłaszając się do Konkursu, uczestnik oświadcza i potwierdza, że zgłoszony przez niego tekst Konkursowy jest jego autorstwa oraz, że przysługują mu autorskie prawa majątkowe i osobiste do tego tekstu, w tym prawo do wysyłania go na Konkurs.
10. Organizator zastrzega, że wszelkie formy nieuczciwej rywalizacji (m.in. spamowanie na stronach serwisu Facebook oraz innych serwisów internetowych), mające na celu pozyskanie głosów w konkursie, są zabronione. Tym samym, w uzasadnionych przypadkach, gdy któryś z Uczestników dopuści się takich praktyk, Organizator ma prawo usunąć jego zgłoszenie z Konkursu.
11. Rozstrzygnięcie Konkursu (opublikowanie wyników) nastąpi 21.12.2011 r. o godzinie 12:30. Wyniki Konkursu, wraz z informacją o sposobie odebrania nagród zostaną opublikowane również na www.miastokobiet.net.pl i
12. Imiona i nazwiska laureatów (zgodnie z danymi udostępnionymi przez uczestników serwisowi Facebook.com) zostaną opublikowane w serwisie Facebook.com przez Osoby Odpowiedzialne powołane przez Organizatora.
IV. NAGRODY
§ 10

W konkursie przewidziano następujące nagrody dla laureatów,
nagrodę za 1. miejsce 15 szt. różnych suplementów diety firmy GAL
nagrodę za 2. miejsce 10 szt. różnych suplementów diety firmy GAL
nagrodę za 3. miejsce 5 szt. różnych suplementów diety firmy GAL

VI. POSTANOWIENIA KOŃCOWE
§ 11
1. Zgłoszenie uczestnictwa w Konkursie oznacza wyrażenie przez uczestnika Konkursu zgody na zamieszczenie niektórych danych wymienionych w § 9 (w szczególności imienia i nazwiska) we wszystkich materiałach, niezależnie od formy ich wyrażenia, mających za przedmiot propagowanie Konkursu przez czas określony przez Organizatora Konkursu.
2. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany zasad Konkursu nawet w trakcie jego trwania. Informacja o zmianach będzie umieszczona w profilu Ufamy Naturze w serwisie Facebook.com. Zmiany wchodzą w życie z dniem ich ogłoszenia na stronach internetowych.
3. Organizator nie ponosi kosztów związanych z dostarczeniem zgłoszeń konkursowych przez uczestników Konkursu.
4. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za problemy techniczne, powstałe w trakcie przesyłania zgłoszeń konkursowych i wynikające z nich opóźnienia w nadejściu zgłoszeń.
5. Organizator ponosi koszty przesyłki nagród przyznanych w Konkursie.
6. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany terminów: rozpoczęcia i zakończenia dodawania zgłoszeń konkursowych, rozpoczęcia i zakończenia głosowania oraz publikacji wyników Konkursu.
7. W przypadku naruszenia Regulaminu przez uczestnika, Osoby Odpowiedzialne powołane przez Organizatora mogą go wykluczyć na każdym etapie Konkursu.
8. W kwestiach nieuregulowanych Regulaminem stosuje się przepisy kodeksu cywilnego.
9. Zasady Konkursu dostępne są na www.miastokobiet.net.pl i
10. Zgłoszenie do konkursu jest równoznaczne z akceptacją warunków zapisanych w niniejszym Regulaminie.
baba
Moderator
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2011/11/28 10:25 Przez baba.
Temat został zablokowany.
Mogę zrozumieć, nie znaczy, że pogląd podzielam ...

O:" KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE 2 mies., 2 tygodni(e) temu Oklaski: 0
List do św. Mikołaja

Święty Mikołaju
Wiem, że nie jestem święta.
lecz sprawa jest pilnej wagi
Rzecz ta dotyczy zdrowia,
a ściślej mówiąc nadwagi.

Co spędza mi sen z oczu,
codziennie wręcz szokuje
A przy niej samopoczucie
nadzwyczajnie szwankuje.

Zmieniłam więc tryb życia,
by radość w nim gościła
Ty mi GAL C.L.A. ofiaruj,
by siła ta, się zdwoiła!!!

Wspaniały suplement diety
z zieloną, magiczną herbatą,
co pięknie sylwetką rzeźbi
Z NATURĄ - i co Ty na to?

Brzuch, uda i tyłeczek,
skutecznie wymodeluje
a przy tym organizmu,
przenigdy nie skatuje…

Pomocą swoją służy,
nawet podczas spania,
walczy z tkanką tłuszczu
n=iszcząc tego drania…

Niech ten „rozpuszczalnik”
- Dar Matki Natury
skutecznie upiększy
struktury mej skóry.

- Uwypukli moje
kształty pra-kobiece,
może z rozmiarówki
z dwa numery zlecę?!

Więc, Drogi Mikołaju,
z odsieczą przybywaj
i magicznych mocy
w worku swym nie skrywaj.

Ja wraz z nimi postawię
na życie nowe, zdrowe,
C.L.A.z zieloną herbatką
i kompletną odnowę !!!!

Wierząc niezłomnie,
że te maleńkie radości
Otworzą mi wrota,wielu lat
ZDROWIA i WITALNOŚCI!!!!
Małgorzata Roczek
Fresh Boarder
graphgraph

O:" KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE 2 mies. temu Oklaski: 0
No i co taka cisza?... 11. Rozstrzygnięcie Konkursu (opublikowanie wyników) nastąpi 21.12.2011 r. o godzinie 12:30. Wyniki Konkursu, wraz z informacją o sposobie odebrania nagród zostaną opublikowane również na www.miastokobiet.net.pl
Małgorzata Roczek
Fresh Boarder
graphgraph

O:" KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE 2 mies. temu Oklaski: 7
Witam serdecznie
Ogłaszam wyniki konkursu:
I MIEJSCE - Łucja Nogacka, 02-646 Warszawa
II i III miejsca nie wyłoniliśmy w zamian proponujemy trzy nagrody pocieszenia:
- Barbara Włodarczyk, 03-144 Warszawa

- Maciej Ryciak, 81-303 Gdynia

- Halina Mendyka, 61-251 Poznań

Bardzo wszystkim dziękujemy za udział w konkursie a zwycięzcom serdecznie gratulujemy. Nagrody prześlemy pocztą tuż po Świętach.
baba
Moderator
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/12/24 16:24 Przez baba.
Mogę zrozumieć, nie znaczy, że pogląd podzielam ...

O:" KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE 2 mies. temu Oklaski: 0
Gratuluję, gdzie te teksty są widoczne? Po za swoim wpisem nie widzę żadnego innego?
Małgorzata Roczek
Fresh Boarder
graphgraph

O:" KONKURS GAL" - UFAMY NATURZE 1 Miesiąc, 3 tygodni(e) temu Oklaski: 0
Witam, ponieważ nie otrzymałam od Was odpowiedzi zaczęłam bardziej zastanawiać się nad wiarygodnością tego konkursu, który wiele daje do myślenia, co do uczciwości zasad postępowania. Nie będę się wymądrzała sami dobrze wiecie o czym mówię, zastanawiam się gdzie zgłosić sprawę. Po co tworzyć regulamin i go zupełnie nie przestrzegać, kolejna fikcja – wygrywa osoba, która w ogóle nie jest zarejestrowana na fb (mam skan) a podstawowym warunkiem punktu 2 regulaminu było „ Dostęp do zamieszczania tekstów konkursowych mają tylko fani Ufamy Naturze na Facebooku.” więc jak to było możliwe?- Gdzie są wpisy konkursowe? To wszystko jest szyte bardzo grubymi nićmi. Po raz drugi zawiodłam się na tym portalu, myślę, że nie ja jedna i dlatego macie tak mało fanów. Proszę o wyjaśnienia:)
Małgorzata Roczek
Fresh Boarder
graphgraph

Do góryStrona: 12
Moderatorzy: nikko, baba